Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Sözcüsü Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret Çolakoğlu ve Akın arasında görüş alışverişi ve sohbet şeklinde sürdü. Başkan Akın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Sözcüsü Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı konuşmasında Bartın ve Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgilerde verdi. Ziyarette ayrıca Batı Karadeniz Bölgesinin büyümesi ve gelişmesi için yapılması planlanan konular hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaretin sonunda ise Başkan Akın, Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na nazik ziyareti için teşekkür ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.