Bartın Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Esentepe Mahallesi 507. 508. 509. ve 510. Sokaklarda sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştirildi.

Yapılan yol düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Fen İşleri Müdür Yardımcısı Emre Önder’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Halkımıza daha iyi ulaşım imkanı sağlamak için gerek hasar gören yollarımızda gerekse de yeni yerleşim alanlar da oluştuğu bölgelerde yol düzenleme çalışmaları yapıyoruz.  Ekiplerimiz son olarak yeni yerleşim alanlarının olduğu Esentepe Mahallesi 507. 508. 509. ve 510. Sokaklarda sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştirdi.  Çalışmalarımıza 511. Sokak’ta devam edeceğiz” dedi.