Bartın Belediyesi, COVİD-19 virüs salgınına karşı aldığı önlemler çerçevesinde cadde ve sokaklar dezenfektan maddelerle yıkanarak dezenfekte ediliyor. Ekipler son olarak Kemerköprü, Çaydüzü ve Esentepe Mahalleleri’nde çalışma gerçekleştirdiler.

COVİD-19 virüs salgınının ülkemizde görüldü tarihten itibaren şehrimize ki yol ve kaldırımlara dezenfekte çalışması başlatan Bartın Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Periyodik olarak tüm mahallelerde yol ve kaldırımları dezenfektan maddelerle yıkayan ekipler çalışmalarını Kemerköprü, Çaydüzü ve Esentepe Mahalleleri’nde sürdürdüler.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın”, Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa, tüm gücümüzle yerine getiriyoruz. Personelimiz ve imkanlarımız ile 24 saat halkımızın hizmetindeyiz. Bu süreci halkımızla kol kola vererek, birlikte aşacağız” dedi.