Kent genelinde düzenli olarak yol yıkama çalışmaları yapan Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son olarak Hükümet Caddesi, Şadırvan Caddesi ve Kasaplar Sokak’ta çalışma gerçekleştirdiler.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Tüm cadde ve sokaklarımızda yol yıkama çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlarımızın tozlardan ve zamanla kaba ve mikroplu bir hale gelebilen toz ve toprak birikintilerinden olumsuz etkilenmesini önlemek için belirlemiş olduğumuz program dahilinde yollarımızı ve kaldırımlarımızı yıkıyoruz. Belediye olarak tüm mahallerimizde aralıksız olarak, halkımıza ihtiyaç duyulan alt yapı, üst yapı, temizlik ve çevre düzeni gibi hizmetlerimizi vermekteyiz” dedi.