Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mahalle yollarını tazyikli su ile yıkamaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Cemal Akın, mahallelerde, her gün rutin olarak, gece-gündüz vardiyalı şekilde yürütülen çalışmalar çerçevesinde yapılan çöp süpürme, kül ve çöp kaldırma işlerinin yanında periyodik aralıklarla yol yıkama çalışmaları da yaptıklarını söyledi.

Akın açıklamasında “ Mahallelerimizde gerçekleştirmiş olduğumuz çöp süpürme ve çöp kaldırma işlerinin yanı sıra periyodik olarak yol yıkama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yol yıkama çalışmalarımızı da özellikle araç trafiğinin olmadığı saatlerde sürdürüyoruz.  Bu çalışma ile mikrop üreten tozları ortadan kaldırarak yolları daha sağlıklı hale getiriyor, tortulaşmış ve hoş görünmeyen kirlilikleri ortandan kaldırmış oluyoruz” dedi.