Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Şiremirçavuş Mahallesi 799. ve 800. Sokak’ta yol düzenleme çalışması yapıldı.

Çalışmaları Belediye Başkan Vekili Semih Kaptan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç yerinde inceledi.

Çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,  talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda daha modern,  daha güzel ve yaşanabilir bir Bartın için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Akın açıklamasında “ Bartın Belediyesi olarak tüm çalışmalarımızı daha modern daha güzel Bartın oluşturmak üzere gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda da hazırlamış olduğumuz program çerçevesinde yol düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yol ekiplerimiz Şiremirçavuş Mahallesi 799. ve 800. Sokak’ta çalışmalarına devam ettiler. Çalışmalarımıza ihtiyaç duyulan diğer noktalarda devam ederek halkımıza daha iyi ulaşım imkanı sağlayacağız” dedi.