Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Kemerköprü Mahallesi 883. Sokak’ta sathi kaplama asfalt ile yol düzenleme çalışmasını inceledim. Görevli personelimize işlerinde kolaylıklar diliyorum.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kemerköprü Mahallesi 883. Sokak yollarını sathi kaplama asfalt ile düzenleyerek sorunsuz hale getirmek üzere çalışma başlattı. Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili açıklamasında düzenlenmesine ihtiyaç duyulan tüm noktalarda çalışma yapılacağını belirtti. Mahallelerde vatandaşlar için hayatı kolaylaştırmak üzere çalıştıklarını ifade eden Başkan Akın, “Gerçekleştirdiğimiz alt yapı ve üst yapı düzenlemelerimiz aralıksız şekilde sürüyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimizle 883. Sokak yollarının düzenlenmesine ihtiyaç duyulan noktalarını da asfaltla kaplayarak sorunsuz hale getiriyoruz. Asfalt yol düzenleme çalışmalarımız bundan sonrada mahallelerimizin ihtiyaç duyulan her noktasında sürecek“ dedi.