Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Karaköy Mahallesi 312. Sokak’ta 200 metre uzunluğunda yeni su hattı ile 311. Sokak’ta da kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Her geçen gün büyüyen ve gelişen kentimizde yeni yerleşim alanları artıyor. Yeni yerleşim yerlerimizin su ve kanalizasyon anlamındaki ihtiyaçlarını gidermek için önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Altyapı hizmetlerimizi halkımıza kesintisiz şekilde sunmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Son olarak Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz Karaköy Mahallesi 312. Sokak’ta yeni yapılan binalar için su hattı ve 311. Sokak’ta yine yeni binalar için kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdik. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.