Bartın Belediyesi mevcut araçlarına yenilerini ilave ederek, araç filosunu genişletiyor. Yeni alınan 5 adet hizmet aracı 6 Ağustos 2019 Salı günü saat 12.00 Kent Müzesi önünde gerçekleştirilecek kurban kesimi sonrası hizmet vermeye başlayacak.

Bartın Belediyesi ait farklı birimlerde kullanılmak üzere 5 yeni aracı bünyesine kazandırdı. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “ Göreve geldiğimiz günden bugüne belediye hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi amacıyla çok sayıda araç satın alarak, hizmet aracı filomuzu genişlettik. Gün geçtikçe gelişen Bartın’ımıza ve halkımıza kaliteli hizmetler sunmak için araç filomuza 635 bin TL. değerinde 4 tanesi kamyonet, 1 tanesi de damperli kamyon olmak üzere toplam 5 araç daha ekledik. Yeni almış olduğumuz bu araçları halkımıza tanıtmak amacıyla 6 Ağustos 2019 Salı günü saat 12.00 Kent Müzesi önünde tören düzenleyeceğiz. Tüm halkımızı törenimize davet ediyor, yeni araçlarımızın ilimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.