Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni adli yılın başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın mesajında, toplumda hukukun üstünlüğü ve adaletin tesisi için görev alan herkese çalışmalarında kolaylıklar temennisinde bulundu. Başkan Akın, “Devletimizin temel kurumlarından biri olan yargı organı; adaletimizin sağlayıcıları olan hakim, savcı, avukat ve tüm yargı çalışanları ile birlikte, üstlendikleri görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba göstermektedir. Hukukun üstünlüğü, yasa önünde eşitlik, tarafsızlık ve bağımsızlık ilkeleri ışığında yeni adli yıl açılışını kutluyor, yeni adli yılın Bartın’ımıza, ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum, tüm yargı çalışanlarına yeni adli yılda başarılar diliyorum” dedi.