Bartın Yardım Sevenler Derneği Başkanı Havva Mine Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Yardım Sevenler Derneği Başkanı Havva Mine Yalçın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde 3. kez Bartın Belediye Başkanı seçilen Cemal Akın’ı tebrik ederek  hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın,” Göreve geldiğimiz 2009 yılından itibaren Bartın Yardım Sevenler Derneği’ne elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalıştık. Bundan sonrada emrinize amadeyiz. Halkımıza layık olmak ve görevimizi en güzel şekilde yerine getirmek için ne lazımsa yapıyoruz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.