Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Çaydüzü Mahallesi 71. Sokak’ta bulunan Begonya Parkı’nda ve Yaşam Merkezi yapacağımız ve tahsisi belediyemizde bulunan Hürriyet Mahallesindeki bina çevresinde yabani ot temizliği yaptı.

Çaydüzü Mahallesi 71. Sokak’ta bulunan Begonya Parkı’nda ve Yaşam Merkezi yapacağımız ve tahsisi belediyemizde bulunan Hürriyet Mahallesindeki bina çevresinde yabani ot temizliği yapıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın’’ Kentimizde parklarda ki yabani ot çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Yaşam Merkezi yapacağımız ve tahsisi belediyemizde bulunan Hürriyet Mahallesindeki bina çevresinde yabani ot temizleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer noktalarda da devam edecek“ dedi.