Bartın Belediyesi tarafından şehir mezarlıklarında başlatılan bakım çalışmaları Halatçıyaması Mezarlığı’nda yabani otların temizlenmesi şeklinde devam ediyor.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ” Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde bulunurken hiçbir sorunla karşılaşmamaları için tüm mezarlıklarımızda bakım onarım ve yabani ot temizliği çalışması gerçekleştiriyoruz. Periodik aralıklarla yapmış olduğumuz bu çalışmamızı  Halatçıyaması Mezarlığı’nda sürdürüyoruz. mezar yollarının ve mezarların kaybolmasına sebep olarak ulaşımı olumsuz etkilemekte ve görüntü kirliliği oluşturan yabani otlar ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Bu bölgede ki çalışmamızı en kısa zamanda tamamlayarak ihtiyaç duyulan diğer mezarlıklarımıza çalışma başlatacağız. “ dedi.