Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde yabani ot temizliği çalışmaları devam ediyor.

Ekipler son olarak çalışmalarını Davut Fırıncıoğlu Caddesi’nde sürdürdüler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın yabani ot temizliği ile hem daha temiz bir çevre oluşturduklarını hem de oluşabilecek sıkıntıların önüne geçtiklerini söyledi. Akın açıklamasında, “Mahallelerimizdeki yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda hızla uzayan yabani otlar hem görüşü perdelemeleri açısından hem de görüntü kirliliği oluşturmaları açısından sıkıntı oluşturduğu için düzenli olarak tüm cadde ve sokaklarımızda ot biçme ve temizleme çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışma ile hem görüntü kirliliği ortadan kaldırıyor, hem de vatandaşlarımızın ulaşımda sorun yaşamalarını önlüyoruz. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan başka noktalarda devam edecektir” dedi.