Bartın Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüklerinin mahallelerde koordineli şekilde gerçekleştirdiği yabani ot biçme ve çevre düzenleme çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor.

Bartın Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüklerine bağlı ekipler  tarafından mahallelerde park, bahçe ve yürüyüş yollarımızda yabani ot temizliği ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın ”Mahallelerimizdeki yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda hızla uzayan yabani otlar görüntü kirliliği oluşturmaları açısından sorun oluşturduğu için düzenli olarak tüm park, bahçe ve yürüyüş yollarımızda ot biçme ve temizleme çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan her noktada devam edecek“ dedi.