Bartın İl Emniyet Müdürü Ogün Vural ve İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ve sohbet şeklinde sürerken İl Emniyet Müdürü Ogün Vural ve İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, Başkan Akın’a görevinin hayırlı uğurlu olması ve başarı dileklerini iletti.

Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı konuşmasında “Ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Belediye olarak bundan sonrada halkımıza hizmet etmeye devam edecek olma mutluluğumuzu paylaştığınız için ayrıca memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim“ dedi.