Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu vatandaşların özel ve önemli günlerinde yanlarında olarak, mutluluk ve heyecanlarını paylaştı. Başkan Vekili Fırıncıoğlu, hafta sonu programlarının arasında yer alan düğün ve sünnet merasimlerine katıldı.

Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu davetlere icabet ederek, vatandaşların mutlu ve heyecanlı anlarına ortak oldu. Fırıncıoğlu, Murat ve Büyükcengiz ailelerinin evlatları Sevinç ile Uğur’un, Kalafat ve Kural ailelerinin evlatları Kübra ile Şaban’ın, Kantarcı ve Kapkaç ailelerinin evlatları Müge ile Berkant’ın, Külekçi ve Karaküp ailelerinin evlatları Özge ile Tayfun’un ve Bartın Belediyesi personeli Tuncay Gören’in kızı Ayşenur ile Alim Çobanoğlu’nun düğününe katılarak, genç çiftlere mutluluk her iki ailelere de hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu daha sonra, Özge ve Hüseyin Günay çiftinin biricik evladı Muhammed Kerim, Neriman ve Levent Yakın’ın evladı Abdülkadir ile belediye personeli Ünal Çizmeci’nin evlatları Furkan ve Caner’in sünnet merasimlerine katılarak, geçmiş olsun temennisini ileterek, hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.