Covid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçları Bartın Valiliği koordinesinde oluşturulan ve Bartın Belediyesi personellerinin de yer aldığı “Vefa Sosyal Destek Grubu” tarafından karşılanıyor.

İl Hıfzısıhha Meclisi’nin kararı ile Bartın Valiliği koordinesinde oluşturulan ve Bartın Belediyesi personellerinin de yer aldığı “Vefa Sosyal Destek Grubu” 112-155-156 destek hatlarını arayarak yardım talebinde bulunan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanların isteklerini yerine getiriyor. 65 yaş üzeri evden çıkma yasağı olan vatandaşların ihtiyaçlarını evlerine ulaştırmak için Bartın Valiliği tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu ekibine Bartın Belediyesi tarafından 3 araç ve 9 personel verildi. Uygulama başladığından bu yana ekipler 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasını aralıksız sürdürüyor.