Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı’nda hafta sonunu değerlendiren vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Cemal Akın, Bartın Belediyesi Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı’nda sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti. Halkın Bartın Belediyesi tarafından hizmete sunulan parklardan istifade etmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Cemal Akın “Halkımızın boş vakitlerini huzur içinde geçirebileceği alanlara ihtiyacı vardı. Bartın Belediyesi Gazhane Kültür Parkı, Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı ile Karaçay Piknik Alanı gibi projelerimizle bu konuda da halkımıza güzel hizmetler sunduk. Belediye hizmetleri sadece yol, su gibi hizmetlerin halkımıza ulaştırılması hizmetinden ibaret olmadığı düşüncesiyle, sosyal belediyecilik anlayışını benimsedik ve uyguluyoruz. Yapmış olduğumuz projelerin halkımız tarafından beğeni toplanması, büyük ilgi görmesi ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Vatandaşlarımızın yapmış olduğumuz yaşam alanlarımızdan istifade etmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bizlerde sık sık vatandaşlarımızı ziyaret ediyor talep ve önerileri dinliyoruz. Vatandaşlarımıza hoş sohbetleri için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.