Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Esentepe Mahallesi’nde bulunan çöp konteynerlerini dezenfektan maddelerle temizledi.

Covid-19 virüs salgını ile etkin şekilde mücadele eden Bartın Belediyesi halkın daha hijyenik şekilde çöp atması için çöp konteynerini dezenfektan maddeler ile yıkıyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, oluşabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek istediklerini ve bu yönde de yoğun bir çalışma gayreti içinde olduklarını söyledi.

Akın,”  Covid-19 salgını önlem çalışmalarımızdan bir tanesi de çöp konteynerlerinde gerçekleştirmiş olduğumuz dezenfekte çalışmasıdır. Halkımızın herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için periyodik olarak çöp konteynerlerimizi dezenfektan maddelerle temizliyoruz. Böylece vatandaşlarımıza çöp konusunda daha sağlıklı koşullar oluşturuyoruz. Ayrıca sineklenme ve kötü kokunun da önüne geçmiş oluyoruz.” dedi.