Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Vefa Park’ta vatandaşlarla selamlaşıp, sohbet etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Vefa Park’ta vakit geçiren vatandaşları ziyaret edip, talep ve önerilerini dinledi. Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Vefa Park’ta vatandaşlarla sohbet eden Akın, belediye hizmetleriyle ilgili vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyaret sonrası açıklama yapan Akın; “Göreve geldiğimiz ilk gün söz verdiğimiz gibi kentimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk yıllarda Yalı Sevgi Parkı, Şükrü Bankoğlu Yürüyüş Yolu, Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı, Bartın Belediyesi 140. Yıl Parkı, Karaçay Piknik Alanı, Gazhane Kültür Parkı, Ali Baysal Parkı gibi birçok projeyi halkımızın hizmetine sunmuştuk. Son olarak da Kemerköprü Mahallesi Elmalık Mevkii’nde projelendirdiğimiz spor alanları, yürüyüş yolları ve çocuk parkı gibi sosyal donatıları olan 9 bin metrekare alana sahip olan Vefa Park’ı hizmete açmıştık. Belediye hizmetlerini sadece rutin işleri yerine getirmek değildir. Göreve geldiğimiz günden buyana sosyal belediyecilik anlayışla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımız hizmete sunulan parklara büyük ilgi gösteriyorlar. Bu bizim için büyük bir mutluluk. Bizler de sık sık vatandaşlarımızı ziyaret edip, onların görüşlerini dinliyoruz. Bu kapsamda bir süre önce halkımızın hizmetine sunduğumuz Vefa Park’ta vatandaşlarımızla selamlaşıp sohbet ettik. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledik. Vatandaşlarımıza hoş sohbetleri için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.