Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl ve Bartın Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ömer Faruk Çalap ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç de hazır bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın’a Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl ve Bartın Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ömer Faruk Çalap konsey çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Öğrencilerin Sorularını Yanıtladı

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili sohbet etti. Konsey Başkanlığına seçilen Ömer Faruk Çalap ve Konsey Genel Kurulu Üyelerini tebrik eden Akın, görevinde başarı ve kolaylıklar diledi. Ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında Başkan Akın; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin her zaman yanındayız. Belediye olarak, üniversite öğrencilerimizin çeşitli kültürel, sosyal faaliyetler ve proje çalışmalarına her zaman destek veriyoruz. Eğitim ve öğretim başta olmak üzere imkânlarımız dâhilinde gençlerimize her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin görüşleri ve önerileri bizler için her zaman önem arz etmektedir. Bu kapsamda da genç kardeşlerimizle sürekli istişare halindeyiz. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Sayın Duran Iğıl, Bartın Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Sayın Ömer Faruk Çalap ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.