Bartın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması nedeniyle kendisini ziyaret eden Bartın Ülkü Ocakları İl Başkanı Özgüroğlu, il başkan yardımcıları ve il yönetimini ağırladı.  Makam odasında gerçekleşen ziyarette eğitim, kültür, tarih konuları hakkında sohbet edilirken Bartın Ülkü Ocakları İl Başkanı Özgüroğlu yapmış oldukları çalışmaları hakkında Başkan Cemal Akın’a bilgiler verdi. fikir alışverişi ve sohbet şeklinde süren ziyarette Başkan Cemal Akın’da Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında misafirlerine açıklamalarda bulundu. Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Cemal Akın nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarına başarı ve kolaylıklar diledi.