Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Ülkü Ocakları Başkanı Duran Iğıl’ı ağırladı. Makam odasında gerçekleşen ziyarette eğitim, kültür, tarih konuları hakkında sohbet edilirken Ülkü Ocakları Başkanı Iğıl, yapmış oldukları çalışmalar hakkında Başkan Cemal Akın’a bilgiler verdi. Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Akın, nazik ziyareti için teşekkür eti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Akın; “Bartın Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Duran Iğıl ziyaretime geldi. Sayın Başkanımızla yapmış oldukları çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Tabii belediye çalışmalarımızla ilgili görüş ve önerileri de dinledim. Sayın Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.