İlimize gelen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, Bartın Belediyesi’ni ziyaret etti. Makam odasında gerçekleşen ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Bartın Ülkü Ocakları İl Başkanı Bünyamin Özgüroğlu ve Türkav İl Başkanı Emre Önder hazır bulundu. Gündeme dair konuların konuşulduğu ziyarette Başkan Cemal Akın ayrıca ilimiz ve Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretin sonunda ise Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş ev Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın birbirlerine çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” İlimize gelen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer’i ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarına başarılar diliyorum” dedi.