Pelenkoğlu Şirketler Grubu Sahibi Uğur Pelenkoğlu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Pelenkoğlu Şirketler Grubu Sahibi Uğur Pelenkoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde 3. Kez Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a hayırlı olsun temenninde bulundu. Nazik ziyareti için Pelenkoğlu Şirketler Grubu Sahibi Uğur Pelenkoğlu’na teşekkür eden Başkan Cemal Akın, açıklamasında “Belediye olarak 10 yıllık görev süremiz içinde sürekli halkın içinde olmakla beraber, halka en güzel şekilde hizmet vermek için kentteki tüm kurum, kuruluş, esnaf ve iş adamlarıyla görüş alışverişi halinde olduk. Ayrıca kentteki tüm iş adamı ve esnaflarımıza çalışmalarında yardımcı olabileceğimiz noktalarda ve üzerimize düşen konularda gerekeni yapmaya çalıştık. Bundan sonrada aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretiniz ve temennileriniz için teşekkür ediyorum” dedi.