Gökkuşağı Anaokulu Uçan Balonlar sınıfı öğrencileri Bartın Belediyesi’ni ziyaret etti.

Gökkuşağı Anaokulu Uçan Balonlar sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Zeynep Bilgin ve Ayşe Ünlütürk nezaretinde belediyeye ziyarette bulundular. İlk olarak Belediye Meclis Salonunu gezen minik öğrenciler, burada Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık ve Ahmet Kömeç’e merak ettikleri konularda bilgiler aldılar. Minik öğrenciler daha sonra belediye binasını ve birimleri gezdiler. Ziyaretin sonunda ise Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık ve Ahmet Kömeç minik öğrencilere Dede Korkut hikâye kitabı hediye ettiler.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Belediyemizde Gökkuşağı Anaokulu Uçan Balonlar sınıfı öğrencilerini ağırladık. Nazik ziyaretleri ve güzel hediyeleri için kıymetli öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerine teşekkür ediyor, eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.