Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Sezai Hangişi, Türk Eğitim-Sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Bekçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette ülke gündemini meşgul eden Covid-19 salgını ve belediye çalışmaları konuşuldu.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen’in önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyerek, demokrasinin gelişmesi ve çalışanların haklarının korunması noktasında katkılarının büyük olduğunu vurguladı. Yerel yönetimler olarak bizler sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışarak şehri geleceğe taşıyacak hizmetler yapmayı sürdüreceklerini söyledi.