Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Yorulmaz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Uygun, Çankırı Şube Başkanı Erol Selci, Türk Yerel Hizmet Sen Bartın Temsilcisi Turgut Şahin, Bartın Belediyesi İşyeri Temsilcisi Korcan Contay ve Mustafa Akbabaoğlu Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ettiler. Başkan Akın ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında, “Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz ve beraberinde ki heyet ile belediyemiz çalışmaları hakkında istişarelerde bulunarak, sohbet ettik. Genel Başkan Yorulmaz’a ve beraberinde ki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Akın, ziyareti anısına Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz’a Bartın İşi Tel Kırma işlemeli tepsi hediye etti.