Türk Tarım Orman Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcıları Selahattin Öztürk, Selim Sarı, Uğur Özdemir, Türk Tarım Orman Sen Zonguldak Şube Başkanı Mithat Bağcı, Türk Tarım Orman Sen Bartın İl Başkanı Muhammet Kaplan, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Sezai Hangişi, Türk Büro Sen İl Temsilcisi Serkan Bilgin, Türk Haber Sen Bartın İl Temsilcisi Mustafa Kale, Türk Diyanet Vakıf Sen İl Temsilcisi Yasin Karalioğlu ve sendika yönetim kurulu üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyaret samimi sohbet ortamında gerçekleşti.

Ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı konuşmada “ Nazik ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Ormanlarımız ve tarım alanlarımız, ülkemizin değerli hazineleridir. Bu değerlerimizin korunması, yaşatılması ve bu konuda halkımıza en iyi şekilde hizmet sunulabilmesi için bu alanda faaliyet gösteren personellerin haklarının korunması da çok önemlidir. Bu bağlamda sendika çalışmaları büyük önem arz etmektedir. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim” dedi.

Ziyaretin sonunda ise Başkan Cemal Akın misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.