Türk Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcıları Kenan Karaçam, Hamza Olgun, Bartın Türk Sağlık Sen İl Temsilcisi Besim Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın karşılıklı bilgi alışverişi ve sohbet şeklinde süren ziyarette yaptığı konuşmada sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayıp sendikal faaliyetlerin önemine değindi.

Akın konuşmasında, “Ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Biz belediye olarak çalışanlarımızın huzuru ve verimli çalışması anlamında sendikalarla sürekli iletişim halinde oluyoruz.  Çalışanların haklarının takibi, savunulması, emeğin karşılığının tam anlamıyla alın teri kurumadan iade edilmesi anlamında, daha bir çok konuya hakim olup gerekli çalışmaları yürütmek gibi son derece önemli bir vazifeyi üstlenen sendikaların bundan sonrada her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Cemal Akın misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.