Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Vekili Nejla Özsoy, Türk Kızılay Derneği Bartın Şube Başkanı Rıza Çakın ve dernek üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Vekili Nejla Özsoy’u, Türk Kızılay Derneği Bartın Şube Başkanı Rıza Çakın ve dernek üyelerini ağırladı. Makam odasında gerçekleşen ziyarette Türk Kızılay Derneği Bartın Şube Başkanı Rıza Çakın dernek çalışmaları hakkında Başkan Cemal Akın’a bilgiler verdi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde süren ziyarette Başkan Cemal Akın, Türk Kızılay Derneği’ne ihtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.