Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türk İmar Sen Ankara 3. Şube Başkanı Turgay Çakır ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, çeşitli programlara katılmak üzere Bartın’a gelen ve kendisini ziyaret eden Türk İmar Sen Ankara 3. Şube Başkanı Turgay Çakır’ı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Solmaz, Barbaros Özdemir, Türk İmar Sen Bartın İl Temsilcisi Eray Dilsiz ve Türk Eğitim sen – Türk Kamu Sen Bartın Şube Başkanı Sezai Hangişi’yi ağırladı. Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Akın, belediye çalışmaları hakkında misafirlerine bilgiler verdi.