Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Tuna Mahallesi sakinlerinden Mustafa Akın’ın da hazır bulunduğu ziyarette mahallede de yapılacak olan çalışmalar konuşuldu.  Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Mustafa Akın talep ettikleri çalışmaları Başkan Cemal Akın’a iletti.  Gerekli çalışmaların biran önce başlatılacağını söyleyen Başkan Cemal Akın nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Mahallelerimizde yaşanan aksaklıkların giderilmesi, vatandaşlarımızın talep ettikleri çalışmaların bir an önce yapılması adına muhtarlarımız çok önemli bir görev üstlenmektelerdir. Bizlerde bu bilinçle hareket ederek her zaman muhtarlarımızla iletişim halinde çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Halkımızın hizmetlerimizden çok daha iyi faydalanmasını arzu ediyoruz. “ dedi.