Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Ziyarette Tuna Mahallesi’nde yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner’in taleplerini dinleyen Akın, taleplerin en kısa zamanda karşılanacağını söyledi.

Açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,” Halkımızın belediye hizmetlerinden daha iyi faydalanabilmesi için muhtarlarımızla ve azalarımızla sık sık bir araya geliyor,  istişarelerde bulunup, belediye hizmetlerimizin halkımıza ulaştırılması yönünde fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Muhtarlarımızla sağlamış olduğumuz bu iletişim sayesinde sorunları hızla çözüp hayatı kolaylaştıran hizmetlerimizi en etkili şekilde vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da ziyaretime gelen Tuna Mahallesi Muhtarımız Nihan Taner ile yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Kendisine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.