Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen Koronavirüs Denetimleri konulu genelge çerçevesinde kent merkezinde tüm park ve bahçelerde denetim gerçekleştirdi. “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı kapsamında yapılan denetimlerde vatandaşlara alınan tedbirlere ve kararlara riayet edilmesi konusunda uyarı ve tavsiyelerde bulunuldu. Denetimlerle ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Covid-19 tehdidine karşı alınan tüm önleyici kararların uygulanmasında ve denetiminde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz bu gün de; tüm park ve bahçelerde kuralların halkımıza eksiksiz duyurulması için hazırlanan afiş vb. materyaller ile maske, mesafe, temizlik kuralları ile ilgili denetimler gerçekleştirdi” dedi.