Bartın Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 96. Yılı münasebetiyle konser düzenledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,  koronun kurulmasında öncülük eden eski belediye başkanlarından Av. Oğuz Pir, Belediye Meclis Üyesi Semih Kaptan ve çok sayıda müzikseverler katıldı. Yoğun katılımın olduğu program 2 saat sürdü. Birbirinde güzel eserlerin söylendiği konserde katılımcılar güzel bir akşam yaşadılar. Programın sonunda Başkan Cemal Akın Bartın Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’na çiçek takdim ederek konuşma gerçekleştirdi.

Akın konuşmasında “  Bartın Belediyesi olarak Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 96. Yılını hazırlamış olduğumuz çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu akşam da Türk Sanat Müziği Koromuz hazırlamış olduğu konserle bizlere güzel bir akşam yaşattı. Koromuza teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Konserin ardından Başkan Cemal Akın konsere katılan vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.