Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Durağı Başkanı Zekai Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Akın, nazik ziyaretleri için Durak Başkanı Özdemir’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Durak Başkanı Özdemir ise Başkan Akın’a misafirperverliği nedeniyle teşekkür ederek, çalışmalarında başarı diledi. Ziyaretle ilgili açıklamasında Başkan Akın; “Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Durağı Başkanı Zekai Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri belediyemizi ziyaret ettiler. Kendileriyle salgın sürecinde toplu taşıma araçlarında alınan önlemler ve yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kurallar çerçevesinde alınan önlemler vatandaşlarımızın sağlığı için çok önemli. Bu düşünce ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu salgın sürecini aldığımız önlemlerle atlatacağız. Burada hepimize büyük bir sorumluluk düşüyor. Maske, mesafe ve hijyen kuralları olmazsa olmazımız. Tüm vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.