Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Tersane Caddesi’nde yabani ot temizliği çalışması gerçekleştirildi.

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde vatandaşların ağırlıklı kullandıkları alanlar başta olmak üzere yol kenarları ve yaya yollarında biten yabani otlara yönelik başlatılan temizlik çalışmaları devam ediyor. Yabani ot temizliği çalışmasını şehrin dört bir tarafında sürdüren ekiplerimiz son olarak Tersane Caddesi’nde ot temizliği yaptı. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen yabani ot temizliği devam ediyor. Son olarak Tersane Caddesi’nde yabani ot temizliği yapıldı. Bu çalışmamızla kötü görüntü ortadan kaldırıldı. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.