Bartın İl Telekom Müdürü Serkan Kurt Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Türk Telekom Bartın İl Müdürü Serkan Kurt, Ankara Bölge Yerel Yönetim Satış Yöneticisi Emre Alavanda, Yatırım Sorumlusu Kudret Özveren ve Planlama Sorumlusu Nihat Akyel Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ettiler. Başkan Akın yaptığı açıklamasında, “ Belediye çalışmalarını daha sağlıklı bir şekilde yürütmek, çalışmalar esnasında aksaklıkların oluşmaması, vatandaşlarımızın mağdur olmaması amacıyla kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileri ile birlikte istişarelerde bulunuyoruz. Bu güne kadar kentimizde yapılan tüm çalışmalarımızı yaparken, kurum yöneticilerimizle irtibat halinde kalarak yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Yine bu bağlamda diğer kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra İl Telekom Müdürlüğü ile de uyum ve işbirliği içinde çalışarak halkımızın hizmetlerimizden kesintisiz ve sıkıntısız bir şekilde faydalanmasını sağlamaya devam edeceğiz. Ziyaretleri için Türk Telekom Bartın İl Müdürü Serkan Kurt, Ankara Bölge Yerel Yönetim Satış Yöneticisi Emre Alavanda, Yatırım Sorumlusu Kudret Özveren ve Planlama Sorumlusu Nihat Akyel’e teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.