Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın 18-24 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın mesajında, “Evlerimizin bereketi, bizleri yetiştirerek bugünlere getiren değerli büyüklerimiz için hayatı kolaylaştırmak, sağlıkla mutlu bir şekilde yaşamlarını idame ettirmelerine katkı sunmak hepimizin görevidir. Kültürel mirasımızın taşıyıcıları ve bu değerli mirasın yeni nesillere aktarılması görevini başarıyla üstlenen, toplumumuzun değişim ve gelişimiyle birlikte tarihimize tanıklık eden en kıymetli hazinelerimiz olan büyüklerimize, özellikle, yaşamın evrelerinden olan yaşlılık sürecinde saygıda ve sevgide kusur etmemek gerekir.  Elbette her yaşın ayrı bir güzelliği vardır. Temennim tüm büyüklerimizin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleridir. Yaşlılar Haftası vesilesiyle büyüklerimin ellerinden öpüyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.