Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Esentepe Mahallesi 274.Sokakta ana su hattında meydana gelen arızaya müdahale edildi. Kısa süre içerisinde arızayı onaran ekipler, mahalle halkının mağdur olmasını önledi. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kent merkezinde ihtiyaç duyulduğu an üzerine düşeni kısa sürede yapıyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz, su patlaklarına karşı 24 saat teyakkuz halinde görev yapıyor. Bu şekilde kent merkezinde yaşanan arızaları ve borularda meydana gelen patlakları vatandaşlara su sıkıntısı yaşatmadan çok kısa bir sürede süratle onarıyoruz. Son olarak da Esentepe Mahallesi 274.Sokakta ana su hattında arıza meydana geldi. Ekiplerimizi mahallemize anında yönlendirdik. kısa zamanında arızayı onararak halkımızın mağdur olmasını önlediler. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.