Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Taner Bozkuş’u ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyaretin sonunda Öğretim Görevlisi Bozkuş, Başkan Akın’a “Erken Cumhuriyetten İl Sürecine Bartın Spor Tarihi 1923-1991” isimli kitabı hediye etti.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Öğretim Görevlisi Sayın Doç. Dr. Taner Bozkuş belediyemize gerçekleştirdiği ziyaretinde “Erken Cumhuriyetten İl Sürecine Bartın Spor Tarihi 1923-1991” isimli kitabı takdim etti. Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Spor Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi Sayın Betül Ayhan, Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Öğretim Görevlisi Sayın Doç. Dr. Taner Bozkuş ile Yerel Tarih Araştırmacısı Sayın Çetin Asma tarafından ortak bir çalışma ile hazırlanan “Erken Cumhuriyetten İl Sürecine Bartın Spor Tarihi 1923-1991” isimli kitap Bartın’ımızın Spor tarihinin belgelenmesi adına önemli bir kaynak eser olmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.