Bartın Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Cemal Akın’ı, Bartın Belediyesi’nin katkılarıyla sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla düzenleyecekleri etkinliğe davet ettiler.

Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Cemal Akın” “Nazik ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bartın Belediyesi olarak, hayvanların korunması ve yaşatılması noktasında son derece duyarlı bir belediyeyiz. Bu konuda sivil toplum örgütleriyle koordineli şekilde çalışmaya devam  ediyoruz. Bartın Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği olarak sizlerde çok önemli çalışmalar yürütüyorsunuz. İhtiyaç duyduğunuz her konuda gereken desteği vermeye hazırız. Hazırlamış olduğunuz anlamlı etkinlik için ve nazik davetiniz için teşekkür ediyorum  “ dedi.