Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,  Milliyetçi Hareket Partisi Siyaset ve Liderlik Okulu 15. Dönem Sertifika törenine katıldı.

Başkan Cemal Akın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen törene Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcıları Kemal Özay, Aynur Yıldırım, Hüseyin Alp Akın, Sefai Çalıkoğlu, geçmiş dönem Belediye Meclis Üyesi Recep Çömlek, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Merkez İlçe Muhasibi Saffet Öztürk, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ölçek, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Türkav Bartın İl Başkanı Emre Önder, Türkav Bartın İl Başkan Yardımcıları Bünyamin Özgüroğlu ve Muhammet Kaplan ile katılım sağladı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılım sağladığı ve törenin açılış konuşmasını yaptığı Siyaset ve Liderlik Okulu 15. Dönem Sertifika Töreninde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Alp Akın sertifika aldı.

Başkan Cemal Akın ve beraberinde heyet törenin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Dr. Hidayet Vahapoğlu ve MYK Üyesi İbrahim Çiftçi’yi ziyaret etti.