Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Seyir Tepe Sitesi B Blok Başkanı Mustafa Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette misafirlerinin talep ve önerilerini dinleyen Akın,  ayrıca Belediye çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Belediye olarak toplu yaşam alanlarımız olan sitelerin eksiklerinin giderilmesi için site yöneticileri ile her zaman iletişim halindeyiz. Halkımızın hizmetlerimizden daha iyi faydalanması için bu anlayış içinde çalışmalarımız sürdürüyoruz. Bu kapsamda ziyaretimize gelen Seyir Tepe Sitesi B Blok Başkanı Mustafa Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Belediye olarak bugüne kadar mahallelerimizde bulunan sitelerin altyapı, üstyapı, çevre düzeni ve park gibi birçok ihtiyacını karşıladık. Bundan sonrada belediyemize ihtiyaç duyulan her konuda yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.