Kırtepe Mahallesi Muhtarı Münir Fazıl Seyhan ile Azası, Araştırmacı Yazar Çetin Asma, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Kırtepe Mahallesi Muhtarı Münir Fazıl Seyhan ile Azası, Araştırmacı Yazar Çetin Asma, Başkan Cemal Akın’a belediye çalışmalarıyla ilgili talep ve önerilerini anlattılar. Talep edilen çalışmaların bir an önce başlatılacağını söyleyen Başkan Cemal Akın, ayrıca mahallede yapılacak olan diğer çalışmalar hakkında da misafirlerine bilgiler verdi.

Gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Kırtepe Mahallesi Muhtarı Sayın Münir Fazıl Seyhan ile Azası, Araştırmacı Yazar Sayın Çetin Asma ziyaretime geldiler. Değerli misafirlerimizle Kırtepe Mahallesi’nde yapılacak olan çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.