Kırtepe Mahallesi Muhtarı Münir Fazıl Seyhan ve Azası Çetin Asma Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Kırtepe Mahallesi’nde yapılacak olan belediye çalışmalarının konuşulduğu ziyarette mahalle muhtarı Münir Fazıl Seyhan taleplerini Başkan Cemal Akın’a iletti. Gerekli çalışmaları en kısa zamanda başlatacaklarını söyleyen Başkan Cemal Akın nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için masiflerine teşekkür etti.

Akın ziyaretle ilgili açıklamasında “ Göreve geldiğimiz tarihten itibaren Kırtepe Mahallesi Muhtarımız ile istişareli şekilde çalışarak mahalle sakinlerinin belediye hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlıyoruz.  Gerçekleştirmiş olduğumuz karşılıklı ziyaretlerle hem başlatacağımız hem de mahallelerimizde ihtiyaç duyulan çalışmaları istişare ediyoruz.  Değerli muhtarımız Münir Fazıl Seyhan ve Azası Çetin Asma’ya nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. “ dedi.