Belediye Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde yürütülen karla mücadele çalışmaları kapsamında Sanayi Sitesi’nde kar küreme çalışması gerçekleştirildi.

Bartın Belediyesi sanayi esnafının ticari faaliyetlerinin aksamaması adına kar küreme çalışması gerçekleştirdi. Belediye Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde yürütülen karla mücadele çalışmaları kapsamında Sanayi Sitesi’nde tüm yollar kardan temizlendi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Kar yağışının başladığı ilk andan itibaren çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz kent genelinde de aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Gece gündüz demeden günün 24 saati sahadalar. Şehir merkezindeki çalışmalarımızın yanı sıra Sanayi Sitesi’nde de kar kürüme çalışması gerçekleştirdik. Yaptığımız bu çalışmalarla esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın mağdur olmasını engellemiş olduk” dedi.