Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği Başkanı Berna Şengün, Başkan Yardımcısı Senem Saygı, Öğretmen Salih Durak ve Özel Sporcular ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ettiler.

Misafirlerini makam odasında ağırlayan Başkan Cemal Akın, Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evi olarak Antalya’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yavuz Kocaer Masa Tenisi Bölge Şampiyonasına katılarak dereceye giren sporcular Deha Kartal ve Berkay Bilgin’i tebrik ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın, “ Engelsiz Sanat Evimizde eğitim alan öğrencilerimizin böylesine güzel bir başarıya imza atmaları bizleri çok mutlu etti. Bu başarıların devamının geleceği düşüncesindeyim. Değerli eğitmenlerimize ve Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği’ne teşekkür ediyorum.  Bizler her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. “ dedi.